Vacature Ambulant (gezins-)werker

Voor onze WMO afdeling zijn wij op zoek naar ambulant gezinswerkers. 

Taakomschrijving

Als begeleider(gezinswerker en opvang begeleider) ben je integraal verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten bij het verwerven van vaardigheden in de thuissituatie of bij dagbestedinglocatie. Je draagt hierbij ook zorg voor het goede imago van Simetri Zorggroep.Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van zorgplannen van je cliënten.Je signaleert en reageert adequaat en professioneel op zorgsituaties en signalen van zowel de cliënt als zijn omgeving.Je onderhoudt contacten met externe partijen die bij de zorg van je cliënten zijn betrokken.Je voert op correcte wijze rapportage- en registratietaken uit die horen bij de zorg die je biedt deel uit van een klein team. Er wordt van je verwacht dat je pro-actief bent en deelneemt aan overlegvormen om de zorg en de kwaliteit van de dienstverlening met elkaar te bespreken en af te stemmen.

Functie-eisen

Een relevante Hbo-opleiding Pedagogiek, MWD of SPH.Zorginhoudelijke kennis en ervaring m.b.t. de doelgroep en enige basiskennis psychiatrie;Zelfstandig kunnen schrijven van ondersteuningsplannen en op systematische wijze cliënten kunnen begeleiden op basis van dit ondersteuningsplan;Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;Affiniteit met de doelgroep;Flexibel, geduldig, creatief en stressbestendig;Naast Nederlands ook een goede beheersing van Turkse taal is een pré.

Wij bieden

Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling.Een jonge en dynamische organisatie met korte lijnen.Een aanstelling gemiddeld 24-32 uur per week.Salarisindicatie: afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal FWG 40.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw Ozturk via het nummer 06-36575762.

Uw sollicitatiebrief en CV kunt u versturen aan info@simetri.nl

Stages

Ben je op zoek naar een stageplek voor je studie? Stuur een e-mailtje naar info@simetri.nl