Personeel

Home / Personeel

Team

Simetri heeft een intercultureel, multidisciplinair team. Het team bestaat uit ambulante hulpverleners, gedragswetenschappers en directie.

Allen hebben hun eigen expertise en professionaliteit op het gebied van hulpverlening.

De medewerkers zijn allen SKJ geregistreerd en hebben affiniteit en specialisme in het aansluiten bij cliënten, het voor oog houden van de taalbarrières, kennis van de culturele aspecten, wensen en behoeften van de cliënten.

 

Vrijwilligers

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen Simetri Zorggroep hebben we goede zorg en welzijn hoog in het vaandel staan. Vrijwilligers kunnen we daarbij niet missen.

Als u zich wilt aanmelden neemt u contact met ons op per mail of telefonisch. Er volgt een kennismakingsgesprek waarin u vooral informatie over de locatie en het vrijwilligerswerk krijgt. Met daarnaast uiteraard ook ruimte voor uw eigen vragen. Als de kennismaking van beide kanten positief verloopt, maken we een nieuwe afspraak. Mogelijk hebt u dan al een idee welk soort vrijwilligerswerk u wilt gaan doen. In dit tweede gesprek worden dan concrete afspraken gemaakt voor een proefperiode. Niet alleen om te kijken of u vanuit ons aan de verwachtingen voldoet, maar uiteraard ook voor u om te ervaren of het vrijwilligerswerk u aanspreekt.

 

Opleidingen en Stage

Ben je op zoek naar een stageplek voor je studie? Stuur een e-mailtje naar hr@simetri.nl